enkel fantastisk god og kjapp Rabarbrakake

i dag trenger vi kake, ikke sant? enkel fantastisk god og herlig
rabarbrakake til onsdagskaffen, er aldeles og helt på sin plass

og har du ikke rabarbra, kan du jo bare slenge på noe annet
blåbær eller tyttebær for eksempel eller epler for den saks skyld
5 egg
5 dl sukker
200 g smør
5 dl mel
2 ts vaniljesukker
(evt. 1 ts. bakepulver -kan sløyfes)
Ca. 5 dl rabarbra i biter

Pisk egg og sukker. Smelt smør. Bland sammen mel og vaniljesukker (og evt. bakepulver). Rør sammen og ha røra i en bakepapirkledt stor langpanne. Strø, sleng eller legg over rabarbrabiter og stek kaken ved 180 grader i ca. 20 min. Avkjøl, del i biter og sikt over et tynt lag melis som pynt. Server med nykokt kaffe eller melk og nyt stunden.

Kommentarer

Thuva sa…
Tusen takk for denne oppskriften :) Jeg lagde den på forsommeren og skal lage den igjen i dag. Kjempegod og saftig <3 Men jeg tror vi har ganske så forskjellige ovner, for jeg må steke den veldig mye lenger enn du oppgir her. Men god blir den! Elsk på rabarabara!