-og så var det kake...

Fyrstekake
Skikkelig Stor Fyrstekake
Skikkelig God Fyrstekake
og det er ingen Aprilsnarr overhodet
det er bare godt og deilig opplagsnæring for absolutt alle kjærringkropper..
så det så, dessuten er det snart påsk!!!!
Oppskrifta finner du her...., -men den gjelder kun hvis du skal lage ei Fyrstekake av vanlig størrelse i ei helt vanlig rund form... Vil du derimot Lage ei litt større ei som forhåpentligvis varer pittelitt lengre, eller du ønsker å nidkose deg med litt større kakebiter, kan du gjøre slik jeg har gjort her, så blir det akkurat perfekt i ei litt større frikantform. Skal du ha kaka kjempestor i ei ordinær langpanne, som jo også er fryktelig helt mulig og veldig deilig, kan du doble den første porsjonen, for denne her altså smaker bare helt perfekt og er virkelig ikke så arbeidsom som man i utgangspunktet skulle tro. Velbekomme! Kjempegod! også på første april da gitt... OK da, -juksa litt, det var i går altså, vi tok å spiste den opp; Hei og Hopp!!!

Tror kanskje jeg skal lage ei til..... (hysssj- det sa jeg kanskje ikke??)
200 g smør
200 g sukker 
3 eggeplommer
250 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
 
Fyll:
250 g mandler
3 eggehviter
250 g melis
Fremgangsmåten står utførlig forklart her...(i den ordentlige matbloggen min)

Kommentarer